(recept
si oblíbilo 5 návštěvníků)
Ceasar salát
Potřebné ingredience
2 kuřecí prsa, 50 g strouhaného parmazánu, 1 bageta celozrnná, 2 menší římské saláty (já použila ledový), olivový olej, zálivka: 2 stroužky česneku, 1 žloutek, 2 filety ančoviček, 1 lžíce dijonské hořčice, 2 lžíce vinného octa, 1 lžička worcesteru (nemusí být), 1/4 hrnku olivového oleje (pro dietnější verzi nahraďte jogurtem), špetka třtinového cukru, sůl pepř sůl
Postup přípravy
Zálivku zhotovíme smícháním a rozšleháním všech surovin na zálivku.
Kuřecí prsa osolte a opečte asi 5 minut z každé strany. Poté nakrájejte na kostky či plátky.
Bagetu na kolečka, pokapat olejem a opéci v troubě.
Servírujte tak, že natrháte salát, posypete masem, bagetou a parmazánem. K salátu servírujte zálivku.
Kuřecí prsa osolte a opečte asi 5 minut z každé strany. Poté nakrájejte na kostky či plátky.
Bagetu na kolečka, pokapat olejem a opéci v troubě.
Servírujte tak, že natrháte salát, posypete masem, bagetou a parmazánem. K salátu servírujte zálivku.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
chalupnicka
(upraveno)
28. 3. 2012, 12:52
také může být dobrý